Mi a helyzet a VV6-osokkal I. rész – Miből él Iza és Krisztián?

Bár saját állítása szerint a Való Világba csak azért ment be, hogy modellből egyenesen szupermodellé váljon, VV Izának úgy tűnik, végül egyetlen felkérése sem érkezett divatfotózásra, vagy legalábbis olyanra, amit hajlandó lett volna elvállalni. A VV6 után napvilágra került erotikus (fetisiszta?) videónak pedig amiben VV Iza hagyja, hogy a lábfejét szopogassák, egyelőre szintén nem készült folytatása. Vagy legalábbis még nem került elő… De akkor miből él VV Iza és Krisztián?

VV Iza lábfetisiszta pornóban

VV Iza lábfetisiszta pornóban. Azt hitte, csak külföldön fogják látni…

Forrás: Facebook

Ha senki sem fizet, hogy lefotózhassa, hát Iza saját maga gondoskodik a vakuvillogásról, sőt, hűséges rajongóinak személyre szabott szelfiket is gyárt. Közben igyekszik kihasználni a Facebook-rajongók által nyújtott lehetőségeket, mint amilyen egy ingyen éttermi ebéd Hajdúnánáson vagy egy hajvágás Pesten, persze némi reklámért cserébe. A botrányos veszekedéseiről, trágár szájáról és rendszeres köpködéseiről hírhedté vált VV Iza valószínűleg kisebb-nagyobb ajándékokért cserébe ajánlgatja rajongóinak a kétes eredetű (kamionról leesett?) márkás cuccokat árusító Facebook-oldalt is.
Forrás: Facebook

Már a kiköltözésekor beharangozott mellnagyobbító műtéte viszont saját állítása szerint egy héttel eltolódott, és bár erről nem beszélt, a kamerák jelenlétéért cserébe valószínűleg a plasztikai sebésznek sem kell majd fizetnie. Az Iza és Krisztián Love Story pedig minden ellendrukker meglepetésére a mai napig folytatódik és kívülről úgy tűnik, dúl a szerelem. Iza egyetlen alkalmat sem szalaszt el közös fotók posztolására: majdnem minden napra jut egy csókolózós kép. A pesti csaj Hajdúnánáson is rengeteg időt tölt, sőt gyakran együtt mennek a környékbeli diszkókba autogrammokat osztogatni. Krisztián pedig egyáltalán nem tűnik annak a földeken kapáló szegény parasztgyereknek a fotóin, akinek eleinte igyekezett előadni magát. Persze az is lehet, hogy az összes márkás ruhát a műsor után kapta ajándékba a hajdúnánási macsó, aki most a diszkós fellépésekből igyekszik megkeresni az okostelefonra valót. Krisz egyébként máris elkezdett nosztalgiázni: saját kezűleg barkácsolt magának egy Való Világ emléktáblát, amire az összes bent szerzett apróságát ki akarja állítani otthon.

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Hogy hosszútávon mivel szeretnének foglalkozni, és vajon, hogy ismertségéből képesek-e tényleg megélni, az hamarosan kiderül. Egy biztos, bele kell, hogy húzzanak, mert idén már szeptemberben elkezdődik a következő széria és mielőtt kettőt pislantanak, máris a friss villalakókkal fog foglalkozni az ország. Ha a többi ex-villalakóra és az összes friss hírre kíváncsi vagy, kövess minket a Facebookon is!

Hozzászólás